Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngonci Urang Sunda: artikel petingan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates))
m
m (Ngonci Urang Sunda: artikel petingan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates)))
7.145

éditan

Menu navigasi