Béda révisi "Kadu"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
5 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
 
== Sumebarna ==
Kadu asalna ti [[Indonésiaamerika serikat]], [[Malaysia]], jeung [[Brunei]], sanajan tangkalna bisa tumuwuh di sambarang cuaca anu sarupa. Puseur karageman biologi sarta ékologi kadu nyaéta Pulo [[Kalimantan]]). Tapi anu jadi éksportir penting kadu nyaéta Thailand, anu sanggup ngamekarkeun [[kultivar]] kalawan kualitas nu unggul. Tempat anu séjén di mana kadu dipelak kaasup ti antarana Mindanao di [[Filipina]], Queensland di [[Australia]], [[Kamboja]], [[Laos]], [[Viétnam]], [[India]], sarta [[Sri Lanka]].
 
Di Filipina, puseur panghasil kadu nyaéta di wewengkon Davao di Pulo [[Mindanao]]. Féstival ''Kadayawan'' mangrupakeun paraya taunan pikeun kadu di dayeuh Davao.
Pamaké anonim

Menu navigasi