Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
89 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
→‎Wilujeng: bagean anyar
(→‎Wilujeng: bagean anyar)
-___-a angger bingung. Rumah Sakit nan atuh kang??? Kuring sok penasaran ka nu namina sersan kururu téh. hehehehehehehe
:: Waahh rék maén teteguhan ieu mah... haha, sok ah nu bisa neguh sigana bakal dibéré hadiah ku dén Cépi.. :P Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 15.50 (UTC)
 
== Wilujeng ==
 
Wilujeng janten kuncen nya.
 
Mugia tiasa istiqomah di Wikipedia.
Mangga
23.343

éditan

Menu navigasi