Béda révisi "Sakha"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
[[Gambar:RussiaSakha2005.png|200px|right|Lokasi Républik Sakha di Rusia]]
[[File:Sakha Yakutia rep.png|right|thumb|250px]]
[[Gambar:Flag of Sakha-flag.pngsvg|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
 
'''Sakha''' mangrupakeun ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu miboga luas wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeun subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nya éta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nya éta [[Yakutsk]].

Menu navigasi