Parobahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
:*Judul dina Wikipédia sipatna spésifik atawa dipangaruhan ku karakter anu dianggo waktu ngetik. Jadi judul '''Topéng''', '''Topeng''', '''topeng''', sareng '''topéng''' dianggap judul anu béda. Ku kituna, éjahan anu dianggo dina Wikipédia Basa Sunda, upama aya '''é''' téléng dina judul, mangka kedah diserat nganggo '''é''' --[[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilham_noer1]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah#top|sawala]]) 6 Oktober 2014 05.58 (UTC)
::: Manawi tiasa dibéwarakeun deui ka nu sanés, kumargi bakal jadi kabingung kanggo pamilon nu séjén. Sakantenan pami kitu, judul artikel tiasa di robih e pepetna? Atanapi sim kuring kedah ngulang deui ku judul nu sami nu ngabédakeun ngan é na hungkul? Hatur nuhun. [[Pamaké:Rakhmanhakim|Rakhmanhakim]] ([[Obrolan pamaké:Rakhmanhakim|sawala]]) 6 Oktober 2014 08.34 (UTC)
 
A', aya akun Facebook teu? Sangkan engké tiasa ku urang jadikeun admin dina fanpage WBS di Facebook. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 31 Oktober 2014 10.53 (UTC)
7.123

éditan

Menu navigasi