Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
57 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
 
==Menu-menu pikeun pamaké==
[[File:Su-user menu.PNG|right|600px|frame|Menu Pamaké]]
Ieu menu sipatna personal pikeun ngaaksés informasi ngeunaan diri Anjeun minangka pamaké kadaptar. Lamun Anjeun mangrupa pamaké anonym, ngan bakal aya hiji menu anu bisa diaksés, nyaéta “[[Husus:AsupLog/signup|Jieun Akun/Asup log]]” (kecap konci:alt-shift-o).
 

Menu navigasi