Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
'''Kecap panuduh bilangan''', nyaéta kecap anu dikantétkeun kana kecap bilangan utama jeung anu geus tangtu pikeun barang, jelema, jsb.
{{Kecap panuduh bilangan}}
 
[[Kategori:Basa Sunda]]
912

éditan

Menu navigasi