Cépot: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3.571 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Si CépotSi Cépot mangrupa hiji tangtungan wayang nu pinuh ku 'seléra humor' jeung kiwari geus jadi 'ikon / icon' dina pagelaran wayang golek. Malah ne...
(Nyieun kaca anyar Si CépotSi Cépot mangrupa hiji tangtungan wayang nu pinuh ku 'seléra humor' jeung kiwari geus jadi 'ikon / icon' dina pagelaran wayang golek. Malah ne...)
(taya bédana)
39

éditan

Menu navigasi