Béda révisi "Cangkok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
333 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Cangkok''' nya éta salah sahiji cara pikeun ngembangbiakeun tutuwuhan ku cara melak babagian catang na nu diusahakeun akaran heula, saméméh diteukteuk tuluy dipelak dina...
(Nyieun kaca anyar '''Cangkok''' nya éta salah sahiji cara pikeun ngembangbiakeun tutuwuhan ku cara melak babagian catang na nu diusahakeun akaran heula, saméméh diteukteuk tuluy dipelak dina...)
(taya bédana)

Menu navigasi