Béda révisi "Cangkok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
19 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Cangkok''' nya éta salah sahiji cara pikeun ngembangbiakeun tutuwuhan ku cara melak babagian catang na nu diusahakeun akaran heula, saméméh diteukteuk tuluy dipelak dina...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
 
===Rujukan===
{{reflist}}
<references />
 
[[kategori:biologi}}

Menu navigasi