Béda révisi "Cangkok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
19 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Cangkok''' nya éta salah sahiji cara pikeun ngembangbiakeun tutuwuhan ku cara melak babagian catang na nu diusahakeun akaran heula, saméméh diteukteuk tuluy dipelak dina...)
 
m
 
===Rujukan===
{{reflist}}
<references />
 
[[kategori:biologi}}

Menu navigasi