Béda révisi "Cangkok"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
115 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
'''Cangkok''' nya éta salah sahiji cara pikeun ngembangbiakeun tutuwuhan ku cara melak babagian catang na nu diusahakeun akaran heula, saméméh diteukteuk tuluy dipelak dina taneuh. <ref name="hiji">[http://www.kamusq.com/2012/08/cangkok-cara-mencangkok-pengertian-dan.html], Wangenan Cangkok.</ref> Tuwuhan nu bisa dicangkok ngan ukur tutuwuhan [[''dikotil'']] jeung tuwuhan ''biji terbuka''.<ref name="hiji" />
 
 
 
 

Menu navigasi