Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
45 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
#Pilih artikel tujuan. Lamun artikel geus aya, bakal muncul pilihan judul artikel anu luyu.
#''Refresh'', muat ulang kaca artikelna.
#Pilihan basa séjén bakal muncul dina menu navigasi, kalawan ngaran '''[[Wikipedia:Menu#Dina_s.C3.A9j.C3.A9n_basa|dina basa séjén]]'''. Jumlah basa anu muncul gumantung aya-henteuna artikel dina basa séjén.
 
<gallery>

Menu navigasi