Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
289 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Mugia tiasa istiqomah di Wikipedia.
Mangga
 
== Kumaha damang, Sersan? ==
 
Sampurasun, Sersan!<br>
Lawas ti lawas tara ningal aktif deui di Wiki geuning. Hayu ah urang ramékeun deui Wikipedia Sunda. Réa batur ayeuna mah. --[[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilhamkang]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah|sawala]]) 3 Juli 2015 08.23 (UTC)

Menu navigasi