Béda révisi "Lebahan kulon"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
[[File:WHemisph.jpg|thumb|BelahanLebahan baratkulon ditandaiditandaan denganku warna kuningkonéng]]
'''Lebahan kulon''' nyaéta satengah bagian [[Marcapada]] anu ngampar di lebah kulon [[méridian utama]] atawa [[longitud]] 0 (ti [[GMT]] ka arah kulon). Sacara [[géopulitik]], lebahan barat ogé nyaéta istilah pikeun [[Amérika (buana)|Amérika]] jeung sakabéh kapuloan tur lautanna.
 

Menu navigasi