Béda révisi "Maung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 12 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6667323 (translate me))
[[Gambar:Panthera tigris tigris.jpg|275px|thumb|[[Lodaya|Maung lodaya]], spesies pangbadagna sarta pangbeuratna ti kulawarga ucing]]
Sebutan '''maungMaung''' ([[basa Inggris|Ing.]] ''big cat'') nujul kakana [[Felidae|ucing]] badag nu liar di [[Amérika]], [[Aprika]], [[Asia]], jeung [[Éropah]]; [[Australia]] jeung [[Antartika]] mah teu boga spésiés ucing [[éndemik (ékologi)|pituin]].
 
Najan awakna jauh leuwih badag batan ucing, paripolah maung jeung struktur/dedeganana mah méh baé sarua. Sakabéh bangsa ucing watekna [[karnivora]] sarta pinter pisan [[prédator|moro]].

Menu navigasi