Béda révisi "Per kapita"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
17 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{Unreferenced}}
'''Per kapita''' nyaéta hiji frasa [[Basa Latin]] nu hartina ''per hulu'' kalawan kecap''per'' nu hartina "ngaliwatan" atawa "ku" sarta kecap ''kapita'' (wangun tunggal tina ''caput'') nu hartina "hulu." Dua kecap éta ngawangun frasa "keur unggal hulu."
 
8.434

éditan

Menu navigasi