Béda révisi "Kertawarma"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
Kertawarma (Sansekerta: कृतवर्म; Kṛtavarmā) mangrupa salah sahiji [[inohong]] dina wiracarita [[Mahabarata]].<ref name="hiji">{{id}}[http://sastrabali.com/kertawarma/ Kertawarma] (diaksaes ping 12 November 2015)</ref> Manéhna manrupamangrupa golongan [[Wresni]] atawa [[Yadawa]] nu aya di pihak [[Kurawa]] dina [[perang Baratayuda]].<ref name="hiji"/> Dina vérsi pawayangan [[Jawa]], Kertawarma lain hungkul mihak ka Kurawa, malahan anggota Kurawa asli.<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
8.434

éditan

Menu navigasi