Béda révisi "Alpabét"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Bot: Ngaganti Caslon-schriftmusterblatt.jpeg ku A_Specimen_by_William_Caslon.jpg
m (Bot: Migrating 133 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9779 (translate me))
(Bot: Ngaganti Caslon-schriftmusterblatt.jpeg ku A_Specimen_by_William_Caslon.jpg)
 
[[Gambar:A Specimen by William Caslon-schriftmusterblatt.jpegjpg|thumb|250px]]
Kecap '''alfabet''', dicokot tina [[basa Yunani]] tina dua hurup mimiti tulisannana nyaéta [[alfa]] jeung [[béta]]. Hartina nyaéta sistim panulisan nu dumasar kana [[foném]] [[vokal]] jeung [[konsonan]].
 
1.683

éditan

Menu navigasi