Béda révisi "Kartu krédit"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
26 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
# Kartu palastik lokal (doméstik) nyaéta kartu anu ngan bisa dipaké saukur di wilayah nu tangtu hungkul, samisal ngan bisa dipake di [[Indonésia]].
# Kartu palastik internasional nyaéta kartu anu bisa dipaké di kabéh nagara pikeun jadi alat pambayaran ngagantikeun duit. Kartu ieu didominasi ku dua mérk anu geus kasohor kusabab bisa nagawasa jaringan di unggal [[buana]] di dunya nyaéta kartu Visa jeung Master Card.
 
==Rujukan==
 
{{Reflist}}
512

éditan

Menu navigasi