Béda révisi "Kampung Naga"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Rupa wangunan==
Wangunan di Kampung Naga boh [[imah]], [[masjid]], balé patemon, atawa [[leuit]] bentukna sarua. Luhurna ditutupan ku hateup jeung injuk (tutup wuwung). Pindingna tina [[bilik]] sedengkeun pantona tina serat [[hoé]], kabéhanana nyanghareup ka kalér atawa kidul. Ornamén arsitéktur has Kampung Naga nu lianna nyaéta susunan [[batu]] nu rapih.
 
==Objék wisata==
Kampung Naga mangrupakeunmangrupa salasahiji objék wisata di Tatar Sunda nu loba dijugjug ku wisatawan jero jeung luar negri, rata-rata kana 40 rébuan urang per taun.
 
==Bacaan salajengna==
8.434

éditan

Menu navigasi