Béda révisi "Carlo Ancelotti"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
79 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Carlo Ancelotti''' (Babar di Reggiolo, Italia tanggal 10 juni 1959).<ref name="hiji">{{id}}[http://www.bola.net/profile/carlo_ancelotti/ Carlo Ancelotti] (diakses 18 Januari...)
 
[[Gambar:Carlo Ancelotti 2012-01-02 (3).jpg|thumb|Carlo Ancelotti 2012-01-02]]
'''Carlo Ancelotti''' (Babar di Reggiolo, Italia tanggal 10 juni 1959).<ref name="hiji">{{id}}[http://www.bola.net/profile/carlo_ancelotti/ Carlo Ancelotti] (diakses 18 Januari 2016)</ref> Manéhna mangrupa mantan pamaén Sépak Bola nu ayeuna boga profesi salaku tukang ngalatih.<ref name="hiji"/> Salaku pamaén, Ancelotti tampil 26 kali jeung timnas Italia jeung miluan dina ajang Piala Dunia 1986 jeung 1990.<ref name="dua">{{id}}[http://profil.merdeka.com/mancanegara/c/carlo-ancelotti/ Carlo Ancelotti] (diakses 17 Januari 2016)</ref> Manéhna ngamimitian karir maén dina taun 1976 jeung Parma.<ref name="dua"/> Dina 1979, manéhna pindah ka AS Roma, maén salaku pamaén tengah bari jadi kaptén.<ref name="dua"/> Dina taun 1987 nepi ka 1992, manéhna maén di AC Milan.<ref name="dua"/>
Salaku pe;atih, Ancelotti mangrupa hiji tina 6 pelatih nu meunangkeun Liga Champions salaku pamaén jeung Pelatih.<ref name="dua"/> Pangalaman kapelatihan Ancelotti dimimitian saprak ngalatih Reggiana dina taun 1995. Di taun mimiti éta manéhna hasil mawa kleub éta promoso ka Serie A.<ref name="dua"/>
1.246

éditan

Menu navigasi