Béda révisi "Carlo Ancelotti"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
20 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Carlo Ancelotti 2012-01-02 (3).jpg|thumb|Carlo Ancelotti 2012-01-02]]
'''Carlo Ancelotti''' (Babar di Reggiolo, [[Italia]] tanggal [[10 juni]] [[1959]]).<ref name="hiji">{{id}}[http://www.bola.net/profile/carlo_ancelotti/ Carlo Ancelotti] (diakses 18 Januari 2016)</ref> Manéhna mangrupa mantan pamaén [[Sépak Bola]] nu ayeuna boga profesi salaku tukang ngalatih.<ref name="hiji"/> Salaku pamaén, Ancelotti tampil 26 kali jeung [[timnas Italia]] jeung miluan dina ajang [[Piala Dunia 1986]] jeung [[1990]].<ref name="dua">{{id}}[http://profil.merdeka.com/mancanegara/c/carlo-ancelotti/ Carlo Ancelotti] (diakses 17 Januari 2016)</ref> Manéhna ngamimitian karir maén dina taun [[1976]] jeung [[Parma]].<ref name="dua"/> Dina [[1979]], manéhna pindah ka [[AS Roma]], maén salaku pamaén tengah bari jadi kaptén.<ref name="dua"/> Dina taun [[1987]] nepi ka [[1992]], manéhna maén di [[AC Milan]].<ref name="dua"/>
Salaku pelatih, Ancelotti mangrupa hiji tina 6 pelatih nu meunangkeun [[Liga Champions]] salaku pamaén jeung Pelatih.<ref name="dua"/> Pangalaman kapelatihan Ancelotti dimimitian saprak ngalatih Reggiana dina taun [[1995]]. Di taun mimiti éta manéhna hasil mawa kleub éta promoso ka Serie A.<ref name="dua"/>
 
==Referensi==
8.434

éditan

Menu navigasi