Béda révisi "Karéta panumpang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
23 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q753779
(Nyieun kaca anyar 180px|thumb|[[Karéta api Lokal Bandung Raya mangrupa salah sahiji karéta panumpang]] '''Karéta panumpang''' nyaéta wagon pike...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q753779)
{{reflist}}
{{Karéta-stub}}
 
[[Id:Kereta penumpang]]
[[Kategori:Angkutan karéta]]
45.682

éditan

Menu navigasi