Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
 
==Réproduksi==
Sabab [[réproduksi]] séksualna teu maké [[siki]], kelompok tutuwuhan paku maké [[spora]] pikeun réproduksi.<ref name="dua">{{id}}[http://alamendah.org/2015/10/18/pengertian-dan-ciri-ciri-tumbuhan-paku/ Reproduksi Paku] <small> (diakses 23 pebruari 2016) </small> </ref> caraCara réproduksi na ieu leuwih nyarupaan lukut jeung [[fungi]].<ref name="dua"/>
 
==Habitat jeung Sumebar==
8.434

éditan

Menu navigasi