Béda révisi "Nagano Prefecture"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
20 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB
m (Bot: Migrating 56 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q127877 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2) using AWB)
 
| Island = [[Honshū]]
| TotalArea = 13,585.22
| AreaRank = 4<sup>th</sup>4th
| PCWater = 0.2
| PopDate = [[1 Maret]], [[2003]]
| Population = 2,215,973
| PopRank = 16<sup>th</sup>16th
| Density = 163
| Districts = 14
| Governor = [[Jin Murai]]
}}
{{nihongo|'''Préféktur Nagano'''|長野県|Nagano-ken}} nyaetanyaéta salah sahiji [[Prefectures of Japan|préféktur]] di [[Jepang]] aya di [[Wewengkon Chūbu]] di Pulo [[Honshū]]. Ibukotana nyaetanyaéta Kota [[Nagano, Nagano|Nagano]].
 
{{Japan}}
18.254

éditan

Menu navigasi