Béda révisi "Jarum"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (4) using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (4) using AWB)
[[File:Naehnadel.jpg|thumb|Jarum kécos]]
'''Jarum''' nya étanyaéta parabot lembut (leutik pisan) tina [[beusi]] pikeun kupat-kaput. <ref name="hiji">{{id}}Kamus basa Sunda R.A. Danadibrata</ref> Wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos.{{fact}} Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm4&nbsp;cm). {{fact}}
 
==Rupa-rupa Jarum==
Jarum téh aya rupa-rupa, di antarana nya étanyaéta:
*jarum kaput
*jarum mesin jait jeung jarum obras
 
===Jarum Pentul===
Jarum pentul ukuranna méh ampir sarua jeung jarum kaput.{{fact}} Bédana jarum pentul jeung jarum kaput nya étanyaéta jarum pentul mah euweuh liangan.{{fact}} Wangun jarum pentul nya étanyaéta salah sahiji tungtungna méncos siga ilaharna jarum, sedengkeun bagian tungtung séjénna dipasangan bebendul, umumna tina bahan plastik.{{fact}}
 
===Jarum Suntik===
{{reflist|2}}
 
[[kategoriKategori:parabotParabot]]

Menu navigasi