Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
48 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
| vicepresident=[[Megawati Sukarnoputri]]
| profession=
| religion= }}
| signature=Signature of Abdurrahman Wahid.svg
}}
'''Abdurrahman Wahid''' (biasa disebut ogé '''Gus Dur''') ([[7 Séptémber]] [[1940]] - [[30 Désémber]] [[2009]]) ngajabat [[Présidén Indonésia]] ti taun [[1999]] nepi ka [[2001]], sarta pamingpin [[Partai Kebangkitan Bangsa]], nu diadegkeun sanggeus [[Suharto]] turun jabatan. Anjeunna ngarupakeun inohong ti [[Nahdlatul Ulama]]. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.
 
2.059

éditan

Menu navigasi