Parobahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran, 2 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta using AWB
[[Image:Madeira topographic map-fr.svg|thumb|250px|right|Pasebaran pulo-pulo ti kapuloan (teu kaasup [[Kapuloan Savage]])]]
{{Commons|Madeira}}
'''Madeira''' mangrupa hiji [[kapuloan]] [[Portugal|Portugis]] nu aya di antara {{Coord|32|22.3|N|16|16.5|W}} jeung {{Coord|33|7.8|N|17|16.65|W}}, kirang ti 400&nbsp;km kaléreun [[Tenerife]], [[Kapuloan Canary]], di bagian kalér [[Samudra Atlantik]], sarta mangrupa [[Wewengkon nagara anggota istiméwa jeung Uni Eropa|bagian pangluarna ti Uni Eropa]].<ref>{{cite web|url=http://europa.eu/scadplus/glossary/outermost_regions_en.htm |title=EUROPA - Glossary - Outermost regions |publisher=Europa.eu |date=2008-07-17 |accessdate=2010-07-30}}</ref> Kapuloan ieu diwangun ti hiji bagian mayor ti dua [[Daérah otonom di Portugal]] (nu lian nya étanyaéta [[Asores]] aya di kalér-kuloneun), nu ngawengku kapuloan Madeira, [[Pulo Porto Santo]], jeung [[Kapuloan Desertas|Desertas]], diadministrasi babarengan jeung kapuloan nu kapisah, [[Kapuloan Savage]].
 
== Réferénsi ==
{{administratif Portugal}}<br>
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Portugal}}
 
[[Kategori:Madeira| ]]
[[Kategori:Nagara]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Portugal}}
 
[[de:Madeira (Inselgruppe)]]
[[lt:Madeiros salos]]
[[nl:Madeira (eiland)]]
[[Kategori:Nagara]]
18.163

éditan

Menu navigasi