Béda révisi "Adiarsa Barat, Karawang Barat, Karawang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q13198590)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
 
}}
 
'''Adiarsa Barat''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Karawang Barat, [[Kabupatén Karawang]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==

Menu navigasi

Parabot pribadi

Ngaranspasi

Varian

Lianna