Nagri: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
(edited with editarticle.py 0.4)
m (e --> é)
((edited with editarticle.py 0.4))
'''Nagara''' nyaéta hiji [[wilayah]] di dunya ieu anu kakawasaan dina [[politik]], [[militér]], [[ekonomiékonomi]], [[sosial]] atawa [[budaya]]na diatur ku pamaréntahan anu aya di wilayahna.
 
==Tempo ogé==
5.691

éditan

Menu navigasi