Béda révisi "Chéchnya"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta
m (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5187 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta)
}}
[[File:Chechnya03.png|thumb|250px|right]]
'''Républik Chéchnya''' ([[basa Rusia]]: Чеченская Республика; [[basa Chechnya]]: Нохчийн Республика/Noxçiyn Respublika), atawa ngan '''Chéchnya''' (basa Rusia: Чечня, basa Chéchnya: Нохчичьо/Noxçiyçö), '''Chechnia''' atawa '''Chechenia''', mangrupakeunmangrupa hiji konstituén [[Rusia|Féderasi Rusia]].
 
[[Imge:Chechnya and Caucasus.png|thumb|250px|Lokasi Chéchnya di peta Kaukasus]]
 
Chéchnya tepung wates jeung [[Krai Stavropol]] di kalér-kulon, républik [[Dagestan]] di kalé-wétan jeung wétan, [[Géorgia]] di kidul, jeung républik [[Ingushétia]] sareng [[Ossétia Kalér]] di kulon, Chéchnya aya di pagunungan [[Kaukasus]] Kalér. Ibu kotana nya étanyaéta [[Grozny]].
 
{{commonscat|Chechnya|Chéchnya}}
{{rusiaprov}}<br />
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
 
[[Kategori:Chéchnya]]
[[Kategori:Kaukasus]]
[[Kategori:Wewengkon nu dipaséakeun]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
18.254

éditan

Menu navigasi