Béda révisi "Hateup"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (7)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (7))
[[Gambar:בית הטירה - מרכז כרמל - חיפה (1).JPG|jmpl|Hateup]]
'''Hateup''' nyaetanyaéta bageanbagéan pangluhurna nu nutupan [[wangunan]]. Hateup datar sering ditutupan ku [[tér]] jeung [[karihkil]] tur disadiakuen saluran keur nyalurkeun [[cihujan]] jeung [[salju]]. Hateup bentuk lianna diwangun pikeun ngucurkeun cai sacara alami, kaasup:
{{Tarjamahkeun|Inggris}}
<!--<div style="float: right; margin: 1em 1em 1em 1em; border:0px; border-style:solid; text-align: center;">[[Image:R_roof_types.png]]<br><small>Tipe hateup wuwungan</small></div>-->
* leanléan-to
* single-sloped
* ridged
<!--[[image:roof.croyde.arp.750pix.jpg|thumb|left|250px|A roof tiled in imitation of thatch. Seen at Croyde, north Devon, England ]]-->
 
Several systems of construction transmit the weight of the roof to the walls of the building and tie the roof into the structure. These include: ashlar-piece, brace (can be arched or wind), collar-beambéam, crown-post, hammer-beambéam and -post, king (or queen) post, purlin, rafter (common or principal), ridge beambéam, ridge-board, strut, tie-beambéam ([[Tie rod]]), truss, and wall-plate.
 
By extension one can speakspéak of the roof of a [[tent]], [[automobile]], etc. A [[convertible]] is an automobile built with a folding, retracting, or removable roof.
 
== Tempo oge ==
18.254

éditan

Menu navigasi

Parabot pribadi

Ngaranspasi

Varian

Lianna