Lompat ke isi

Kulawarga: Béda antarrépisi

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dimana → di mana
(anyar ti id)
 
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dimana → di mana)
'''Kulawarga''' asalna tina basa [[Sangsakerta]]: ''kula'' jeung ''warga'' "kulawarga" nu hartina "anggota" "kelompok duduluran". Kulawarga nyaetanyaéta lingkungan dimanadi mana sababaraha urang nu masih miboga hubungan darah, ngahiji.
 
Kulawarga [[inti]] ("nuclear family") eusina [[bapa]], [[indung]], jeung [[anak|anak-anakna]].
[[ar:أسرة]]
[[bn:পরিবার]]
[[de:Familie]]
[[cs:Rodina]]
[[da:Familie]]
[[de:Familie]]
[[en:Family]]
[[es:Familia (institución)]]
[[eo:Familio]]
[[es:Familia (institución)]]
[[fr:Famille parentale]]
[[he:משפחה]]
[[hu:Család]]
[[id:Keluarga]]
[[it:Famiglia (società)]]
[[io:Familio]]
[[is:Fjölskylda]]
[[it:Famiglia (società)]]
[[he:משפחה]]
[[ja:家族]]
[[lb:Famill]]
[[hu:Család]]
[[ms:Keluarga]]
[[nl:Familie (verwanten)]]
[[ja:家族]]
[[no:Familie]]
[[pl:Rodzina (socjologia)]]
[[pt:Família]]
[[ru:семьяСемья]]
[[simple:Family]]
[[sl:Družina]]
20.027

éditan