Béda révisi "Régol Wétan, Sumedang Selatan, Sumedang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (- kat pagename)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
 
{{kotakinfo Kalurahan
| nami = Régol Wétan
}}
 
'''Régol Wétan''' nyaéta salasahijisalah sahiji kalurahan di [[kacamatan]] Sumedang Selatan, [[Kabupatén Sumedang]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
18.254

éditan

Menu navigasi