Béda révisi "Sulawesi Kidul"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa)
* Kidul: [[Laut Florés]]
 
Lega Propinsi Sulawesi Kidul nyaéta 62.482,54 km&sup2nbsp;km².
 
=== Keanekaragaman hayati ===
{{Daptar Daérah Tingkat II Sulawesi Selatan}}
 
Kabupatén [[Majene]], [[Mamasa]], [[Mamuju]], [[Mamuju Utara]] jeung [[Poléwali Mandar]] nu tadina mangrupakeunmangrupa kabupatén di propinsi Sulawesi Kidul kiwari resmi jadi kabupatén di propinsi [[Sulawesi Kulon]] marengan ngadegna propinsi éta dina ping [[5 Oktober]] [[2004]] dumasar UU Nomer 26 Taun 2004.
=== Daptar Gubernur ===
 
|- style="background:#777777; color:white;"
<tr bgcolor=#99ccff>
<td><b>'''No.</b>'''</td>
<td><b>'''Periode</b>'''</td>
<td><b>'''Nami Gubernur</b>'''</td>
<td><b>'''Katerangan</b>'''</td>
</tr>
<tr>
18.254

éditan

Menu navigasi