Béda révisi "Timor"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia, indonesia → Indonésia
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia, indonesia → Indonésia)
 
'''Timor''' nyaéta salah sahiji pulo nu aya di indonesiaIndonésia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaéta timor kulon, sareng [[timor wetan]] nu ilahar ogé disebat [[timor leste]]. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik IndonesiaIndonésia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah [[timor leste]].
 
== Timor Leste ==
18.254

éditan

Menu navigasi