Béda révisi "Sudan"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Budaya: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (3), kalolobaan → lolobana)
m (→‎Budaya: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
* [[Musik Sudan]]
* [[Islam di Sudan]]
Dumasar perkiraan, Sudan lolobana pangeusina [[Muslim]]. Kurang leuwih 75% pangeusina ngagem [[Islam]], sedengkeun kurang leuwih 15-20% pangeusina ngadaptar kana kapercayaan animisme atawa ''indigenous'', sarta kurang lweuwih 5% pangeusina (ngumpul di pakidulan) ngagem Kristen. denominasi Kristen panggedenapanggedéna nyaéta [[Garéja Katolik Roma]], [[Garéja Épiskop Sudan]], Garéja [[Présbiteri]] di Sudan katut [[Garéja Koptik Ortodok]].
 
== Panulis Sudan, seniman jeung panyanyi ==
18.254

éditan

Menu navigasi