Béda révisi "Santiago, Cilé"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: gede → gedé)
[[File:Vista Parcial de Santiago de Chile 2013.jpg|thumb|310px|right|Santiago, [[Cilé]].]]
'''Santiago''' ([[Basa Spanyol]]: ''Santiago de Chile'') nyaéta [[ibu kota]] sakaligus kota panggedenapanggedéna di [[Cilé]]. Pangeusina 5.428.590 jiwa ([[2002]]).
 
{{commonscat|Santiago de Chile}}
18.254

éditan

Menu navigasi