Béda révisi "Sulawesi Kidul"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Daptar Gubernur: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Periode → périodeu
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa)
m (→‎Daptar Gubernur: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Periode → périodeu)
<tr bgcolor=#99ccff>
<td>'''No.'''</td>
<td>'''Periodepériodeu'''</td>
<td>'''Nami Gubernur'''</td>
<td>'''Katerangan'''</td>
18.254

éditan

Menu navigasi