Béda révisi "Citrānggadā"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
33 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
m (ngarapihkeun éjahan)
 
[[Gambar:Arjuna asks King of Manipura for his Daughter.jpg|thumb|Arjuna Ménta ka Raja Manipur pikeun ngalamar Citrangada]]
'''Citrānggadā''' nyaéta anak [[awewe|awéwé]] ti [[Raja Citrasena]] ti [[Manipur]], jeung mangrupa salah sahiji istri [[Arjuna]].<ref name="hiji">{{id}}[http://id.dbpedia.org/page/Citr%C4%81nggad%C4%81 DBPedia] <small> (diakses 13 Januari 2015) </small> </ref> Manéhna mimiti panggih waktu Arjuna ngasingkeun diri di Manipur.<ref name="hiji"/> Harita Arjuna boga status minangka lalaki nu boga dua istri.<ref name="hiji"/> Sanajan geus boga dua istri, Arjuna tuluy ngalamar Citrānggadā.<ref name="hiji"/>
 
Dina [[basa Sanskerta]], kecap Citrānggadā hartina “dihias ku geulang nu éndah” <ref name="dua">{{id}}[http://sastrabali.com/citranggada/ Sastra Bali] <small> (diakses 13 Januari 2015) </small> </ref>
 
==Referensi==
 
{{pondok}}
 
[[kategoriKategori:Mahabarata]]
18.254

éditan

Menu navigasi