Béda révisi "Wikipedia:Sawala"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Mengubah tingkat perlindungan untuk "Wikipedia:Sawala" ([Édit=Ngan bisa ku kuncén] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan bisa ku kuncén] (tanpa wates))
m (dipindahkeun)
m (Mengubah tingkat perlindungan untuk "Wikipedia:Sawala" ([Édit=Ngan bisa ku kuncén] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan bisa ku kuncén] (tanpa wates)))
 

Menu navigasi