Lompat ke isi

Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

*Dukungan ''peramban'' kawatesanan. VisualÉditor ngan bisa dipaké dina versi modéren Firefox, Chrome, jeung Safari. VisualÉditor moal bisa dipaké dina versi nu heubeul tina unggal ''peramban'' éta, kitu ogé dina Opera jeung Internet Explorer.
*VisualÉditor ngan diaktifkeun pikeun kaca artikel jeung pamaké (ku lantaran éta Anjeun bisa nyieun parobahan dina bak pasir pribadi). Kahareupna bakal dimekarkeun hiji pakakas pangédit anu dihususkeun pikeun kaperluan non-artikel.
Ku lantaran sababaraha kahéngkéran ieu jeung kutu nu teu bisa disingkahan, leuwih hadé lamun pamaké mencét "Témbongkeun sawangan" saméméh nyimpen hiji kaca sarta [[mw:VisualEditor/Feedback|ngalaporkeun sagala bangbaluh nu karandapan]].
 
==Kumaha cara nulungan==
8.434

éditan