Lompat ke isi

Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
* Sababaraha unsur ''pemformatan rumit'' bakal ditémbongkeun sarta Anjeun bisa ngédit eusina. Tapi Anjeun moal bisa ngarobah strukturna atawa nambahan éntri anyar - sakumaha dina tabel jeung daftar wangenan.
*Dukungan ''peramban'' kawatesanan. VisualÉditor ngan bisa dipaké dina versi modéren Firefox, Chrome, jeung Safari. VisualÉditor moal bisa dipaké dina versi nu heubeul tina unggal ''peramban'' éta, kitu ogé dina Opera jeung Internet Explorer.
*VisualÉditor ngan diaktifkeun pikeun kaca artikel jeung pamaké (ku lantaran éta Anjeun bisa nyieun parobahan dina bak pasirkotrétan pribadi). Kahareupna bakal dimekarkeun hiji pakakas pangédit anu dihususkeun pikeun kaperluan non-artikel.
Ku lantaran sababaraha kahéngkéran jeung kutu nu teu bisa disingkahan, leuwih hadé lamun pamaké mencét "Témbongkeun sawangan" saméméh nyimpen hiji kaca sarta [[mw:VisualEditor/Feedback|ngalaporkeun sagala bangbaluh nu karandapan]].
 
8.434

éditan