Béda révisi "Lolong warna"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh (3)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sahingga → antukna (2))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh (3))
 
Wanda lolong wana ieu pisan anu pangmindengna kaalaman dibandingkeun jeung rupa lolong warna séjénna.
 
Dikromasi nyaéta henteu ayanaheneuweuhna salah sahiji ti 3 rupa sél congcot, ngawengku:
* protanopia nyaéta henteu ayanaheneuweuhna sél congcot warna beureum antukna caangna warna beureum jeung campuranana ngurangan,
* deuteranopia nyaéta henteu ayanaheneuweuhna sél congcot anu peka kana héjo, sarta
* tritanopia pikeun warna paul.
 
18.254

éditan

Menu navigasi