Béda révisi "Kong Hu Cu"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda
m (→‎Titilarna: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda)
* Umur 3 taun bapana, Shu Liang He, pupus
* Umur 6 taun geus némbongkeun sipat-sipat kanabianana; mangsa ulin, sok gumbira ngajak sarta mingpin babaturanana niru jelema ngalakonan ibadah.
* Umur 15 taun manéhna geus ngabogaanmibanda sumanget diajar anu rosa.
* Umur 19 taun kawin jeung saurang wanoja ti marga Jian Guan ti Nagri Song.
* Umur 20 taun diangkat jadi Menteri lumbung ku Kulawarga Badag Ji.
* [http://www.chinese-wiki.com/Analects_of_Confucius Analek Konfusius (Basa Inggris sarta Basa Tionghoa)-Chinese Wiki]
 
[[KategoriCategory:Kalahiran 551 SM]]
[[KategoriCategory:Pupus 479 SM]]
20.027

éditan

Menu navigasi