Béda révisi "Produk (matematika)"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
28 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, rea → réa, ea → éa)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
{{Orphan|date=April 2017}}
 
{{tarjamahkeun|Inggris}}
 
18.254

éditan

Menu navigasi