Perang Dalapan Puluh Taun: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
'''Perang Dalapan Puluh Taun''', atawa '''Perang Kamerdikaan Walanda''' (1568-1648),<ref>Maanen, H. van (2002), ''Encyclopedie van misvattingen'', Boom, p. 68. ISBN 90-5352-834-2.</ref> dimimitian minangka lalawanan ka [[Philip II ti Spanyol]], pangawasa wewengkon [[Habsburg Walanda]]. Perang lekasan jeung [[Katengtreman Westphalia]]. Usaha ieu junun kalayan merdikana tujuh propinsi, anu saterusna ngahiji nyieun [[Republik Walanda]].
 
'''Perang Dalapan Puluh Taun''', atawa '''Perang Kamerdikaan Walanda''' (1568-1648),<ref>Maanen, H. van (2002), ''Encyclopedie van misvattingen'', Boom, p. 68. ISBN 90-5352-834-2.</ref> dimimitian minangka lalawanan ka [[Philip II ti Spanyol]], pangawasa wewengkon [[Habsburg Walanda]]. Perang lekasan jeung [[Katengtreman Westphalia]]. Usaha ieu junun kalayan merdikana tujuh propinsi, anu saterusna ngahiji nyieun [[Republik Walanda]].
 
== Rujukan ==
20.027

éditan

Menu navigasi