Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
28 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[Gambar:Pakis Hutan, Lambang Paksi Buay Belunguh.jpg|thumb]]
'''Tutuwuhan Paku''' disebut ogé Pteridophyta.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.softilmu.com/2015/12/Pengertian-Ciri-Klasifikasi-Manfaat-Tumbuhan-Paku-Pteridophyta-adalah.html Ciri-ciri dan Klasifikasi] (diakses 19 Pebruari 2016)</ref> Tutuwuhan ieu miboga tingkat nu leuwih luhur ti batan [[lukut]] lantaran miboga [[akar]], [[daun]], jeung batang sajati.<ref name="hiji"/>
18.254

éditan

Menu navigasi