Warna térsiér: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
clean up, added orphan tag using AWB
(clean up, added orphan tag using AWB)
{{Orphan|date=April 2017}}
 
'''Warna térsiér''' nyaéta [[warna]] anu dihasilkeun tina campuran hiji [[warna primér]] jeung hiji [[warna sékundér]] dina hiji [[rohang warna]].
 
Istilah "warna térsiér" dina mimitina dipecenghulkeun ngarujuk kana warna-warna "nétral"; anu dijieun kalawan nyampur tilu warna primér dina hiji rohang warna. Ieu baris ngahasilkeun warna [[bodas]] atawa [[kulawu]], dina sitem warna cahaya aditif, sedengkeun dina sistem warna subtraktif dina pigmén atawa cét baris ngahasilkeun [[coklat]], kulawu atawa [[hideung]]. ''Pengertian'' kawas ieu ilahar kénéh dina réa tulisan téknis.
 
Pikeun nyingkahan ''kerancuan'', réa para profésional milih ngagunakeun istilah "warna antara".
 
== Tempo ogé ==
20.027

éditan

Menu navigasi