Béda révisi "Lalay"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
18 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
{{gabung|Kalong}}
[[Gambar:Kleine Hufeisennase.jpg|thumb|Lalay keur ngapung]]
Lalay nya éta hiji-hijina [[mamalia]] hiber nu miboga sistem radar dina awakna.<ref name="buku"> Winarti, dkk: "Dunia Mamalia" kaca 77. Jakarta: PT. Rosda Jayaputra</ref> Éta sistem radar gunana pikeun néangan jalan jeung kadaharan nalika peuting.<ref name="buku"></ref> Sistem radar éta dikaluarkeun ngaliwatan sorana nu mancerkeun [[gelombang ultrasonik]].<ref name="buku 2"> Jhonson, J: "Intisari Ilmu Mamalia" kaca 14. Jakarta: Erlangga, 2005</ref> Éta gelombang sora mantul kana objék di sabudeureunana, nu ahirna balik deui tur katéwak ku ceuli éta lalay.<ref name="buku 2"></ref> Kulantaran kitu, lalay bisa moro dina kaayaan nu poék.<ref name="buku 2"></ref>

Menu navigasi